Kancelarijski Nameštaj

Kancelarijski NameštajVreme koje provedemo u kancelariji:

U odnosu na mnogo godina unazad kada su kancelarije bile sumorne zagušljive prostorije, današnji kancelarijski prostor ima veoma visoko mesto kada je u pitanju uređenje enterijera. S obzirom na osmočasovno, nekada i više radno vreme koje provedemo u kancelariji može se slobodno reći da ovaj  prostor i boravak u njemu spada u veliki deo našeg života. Zbog toga je važno da svaka kancelarija bude što prijatnija.

Razna istraživanja pokazala su da različita organizacija i uređenje ovog prostora na drugačije načine utiče na osobe koje borave u njemu kao i rezultate njihovog rada. U dobro organizovanom okruženju sa estetski lepim i funkcionalnim nameštajem zaposleni će svakako imati veliku motivaciju u pružanju maksimuma u svom radu.

Kako opremiti kancelariju na pravi način:

Da bi ste kancelariju opremili na pravi način nije dovoljna samo kupovina kancelarijskog nameštaja ( stolova, stolica i ormana ). Potrebno je pravilno planiranje i opremanje poslovne prostorije tako da se dobije najoptimalnije rešenje i zadovolje potrebe svih koji u ovom prostoru borave.

Nije dovoljno postaviti samo radne stolove i stolice. Kancelarijski nameštaj mora da bude udoban pre svega zbog što efikasnijeg rada a zatim prvog pozitivnog utiska kljenta i njegovog poverenja. Pravilno odabran i uklopljen kancelarijski nameštaj mnogo govori o samoj firmi i ljudima koji u njoj rade.

Funkcionalnost radnih stolova:

Radni stolovi ne moraju biti klasičnih oblika na koje smo navikli. Radni sto u obliku slova L jedan je od praktičnijih rešenja u potrazi za velikom radnom površinom. Uz to ovakvi stolovi mogu da se grupišu na jednostavan način. Njima se mogu dodati pregrade kada je potrebno da se obezbedi veća privatnost a isto tako im se mogu dodati produžeci i napraviti još veća radna površina.

Da se klijent oseća što prijatnije:

U svakoj ozbiljnoj kancelariji potrebne su udobne fotelje za klijente. Izbor fotelja je jako veliki od fotelja različitih oblika i dimenzija do raznih sofa. Važno je da ovaj komad nameštaja, bilo da je fotelja ili sofa u pitanju, ne bude previše nizak jer nije dobro da Vam klijent leži zavaljen u njemu.

Koliko je važna kvalitetna radna stolica?

Stolica u kojoj svaki zaposleni provede celo svoje radno vreme jako je važna kako za samog čoveka tako i za rezultate njegovog rada. Neophodna je udobnost a poželjni su točkići kako bi stolica mogla da se okreće i pomera. Za pravilno sedenje potreban je visok naslon za leđa a ukoliko stolica ima i naslone za ruke onda je to još bolje. Svaki ovaj detalj povećava udobnost i pomaže u neometanom radu.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*