Perfektno Iskorišćen Prostor Uz Američke Plakare

Ozbiljne firme i preduzeća kod nas trude se da blisko sarađuju s klijentima kako bi se postigao i kreirao ambijent koji u svakom smislu odražava njihove prostorne potrebe. Oni se trude da postignu maksimalne rezultate što se tiče Vaših želja i određenog dizajna bilo da su u pitanju mali ili veliki američki plakari.

americki plakari

Uz fleksibilne dizajne plakara mogućnosti su razne kako da na najbolji i najadekvatniji način uklopite plakar u svaki prostor. Za izradu kliznih američkih plakara koriste se razni materijali poput iverice ili medijapana uz razne dodatne elemente od stakla, ogledala i sl. Što se tiče unutrašnjosti samih plakara ona zavisi isključivo od želje kupca i mogu se praviti razne kombinacije fijoka, polica i drugih elemenata. Zbog boljeg kvaliteta i još bolje dugotrajnosti ugradnja američkih plakara se vrši direktno na zid. Za izradu kvalitentnog plakara po meri obratite se profesionalnim majstorima.

Plakari mogu potpuniti svaki santimetar određenog prostora pa se podrazumeva njihovo prostiranje preko celog zida i od poda do plafona. Vrstu vrata je takođe moguće u potpunosti prilagoditi prostoru a za njihovu izradu vrlo često se koristi visoko kvalitetan aluminijum moderno dizajniran. Da bi se što lakše otvarali i zatvarali američki plakari podrazumevaju i klizne sisteme.

 Osnovna karakteristika američkih plakara je da u najvećoj meri izađu u susret svim Vašim potrebama i jedno su od najboljih rešenja kako da sa stilom svom prostoru date bolji i lepši izgled.

Odgovarajući elementi plakara:

Kada se biraju odgovarajuća klizna vrata za Vaš plakar mora se voditi računa o ostalim stvarima u prostoriju. Tako na primer ukoliko se radi o manjem prostoru preporuka je da klizna vrata obavezno imaju ogledalo kako bi prostorija izgledala veća a da se pri tom oduzme minimalno prostora.

S obzirom da svaki klijent zahteva drugačije mere i raspored elemenata plakara  svakako da je najbolje odlučiti se upravo za odgovarajući američki plakar po meri. Svaka ozbiljna firma potrudiće se da Vam maksimalno izađe u susret i pronađe najbolje rešenje. Za visoko kvalitetne klizne sisteme koji su osnovni deo američkih plakara možete dobiti i do 10 godina garancije.

Osnovne prednosti američkih kliznih plakara su:

• Izrađuju se po meri i pružaju maksimalno iskorišćen prostor

• U odnosu na klasične ormane klizni plakari ne zahtevaju postavljanje leđa od lesonita već se direktno montiraju na zid i ne skupljaju prašinu, buđ, bube i paučinu u prostoru između zida i plakara. Klasičnim plakarima uloga leđa od lesonita je učvršćivanje same konstrukcije jer se oni ne vezju za zid već slobodno stoje.

• S obzirom na postavljena klizna vrata koja u potpunosti zatvaraju kompletnu unutrašnjost plakara nemoguće je skupljanje prašine u plakaru ili na plafonu.

• Kod američkih plakara se ističe izuzetna dugotrajnost mehanizama kliznih sistema.

• Jednostavno i lako korišćenje.

U cenu plakara ulaze:

• Dimenzije plakara.

• Raspored unutrašnjosti plakara kao i vrsta materijala.

• Boja univera koja će se koristiti za unutrašnjost plakara.

• Broj vrata kao i vrsta ispuna za vrata.

Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*