Efikasnost Mašine Za Pranje Veša

Količina potrošene vode i električne energije:

Ukoliko izaberete neki od novijih modela mašina za pranje veša moći ćete da kontrolišete kolika je potrošnja vode i el. energije. Modeli novije generacije imaju posebne sisteme koji automatski regulišu potrošnju vode u toku svakog ciklusa. Određeni modeli imaju posebne opcije koje omogućuju dodatnu uštedu vode. To je veoma korisno kada mašinu za veš koristite za pranje mnogo manje količine veše od njenog maksimalnog kapaciteta. Na taj način štedite struju i vodu samim tim što je mnogo kraći period zagrevanja vode a pri tom Vam je veš još bolje opran kada mašina nije pretrpana.

Estetika kod mašina za veš:

Mnogi proizvođači odavno akcenat stavljaju na moderan i atraktivan izgled mašine koja će privući svakog kupca. Pojavom nekih najnovijih modela može se videti ogroman napredak u dizajnu od ručica , vrata, do potpuno providnih mašina tako da Vam se pružaju mnoge mogućnosti pa čak i da uklopite boju veš mašine sa prostorom u koji ćete je smestiti.

Posebni programi pranja:

Sportska odeća i obuća:

Kod novih modela veš mašina pored osnovnih programa možete pronaći i posebne programe koji su namenjeni sportistima i njihovoj raznovrsnoj opremi. Različiti vidovi sporta kao i različita zaprljanost sportske opreme u potpunosti su pokriveni uz ovakve programe pranja koji daju fantastične rezultate i u mnogome olakšavaju održavanje sportske odeće i obuće.

Specijalne tkanine:

Uz programe zadužene za pranje specijalnih tkanina novi modeli mašina za veš omogućuju pranje materijala kao što su mikrofiber, vodootporni materijali, poliester, razne mešavine i dr. Kod pranja ovakvih stvari može se regulisati temperatura čime se dodatno štite osetljivi materijali.

Važna karakteristika svake mašine za veš:

Ušteda energije je važna za svaki uređaj u domaćinstvu pa tako i za veš mašinu. Najniža potrošnja električne energije je uz mašine koju imaju visoku klasu i energetski razred A+ .

Dodatni programi:

Jedan od dosta korisnih programa je lakše peglanje. Elektronskom funkcijom mašina precizno bira odgovarajući program pranja reguliše centrifugu i sušenje i na taj način maksimalno smanjuje gužvanje veša što Vam dodatno pomaže u peglanju. Pored ove i mnogih drugih opcija veoma koristan je i program odloženog starta čime precizno određujete kada će Vaša mašina početi sa radom. Mašinu možete odložiti i do 24 časa što je jako dobro jer je možete u potpunosti prilagoditi svojim obavezama a i pratiti jeftinu struju što je još od dodatnog značaja. Program je veoma jednostavan zahteva napunjenu mašinu vešom, stavljen prašak i omekšivač i kada sve to uradite dovoljno je samo da podesite vreme za koje želite da se mašina uključi.

Izvor :

Servis I Popravka Veš Mašine - MajstorBeograd.com
Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*