PVC Stolarija – Za Korak Ispred

Cena grejanja je u konstantnom porastu, a Vama je potrebno da odaberete adekvatno rešenje kako da se najisplativije grejete a da pri tom ne opteretite budžet visokim računima za utrošenu el. energiju. Ekonomično i pravo rešenje svakako leži u kvalitetnoj stolariji. Uz duple PVC prozore zadržaćete skoro svu toplotu u prostoru i na taj način znatno smanjiti potrošnju el. energije.

Koliko je isplativa PVC stolarija:

Po mnogim istraživanjima u poslednjih nekoliko godina PVC stolarija se smatra najisplativijim i najboljim rešenjem za sve vrste objekata. Pored toga što je najizdržljivija ona ne zahteva nikakvu specijalnu negu i zaštitu kao što je to slučaj sa drugim vrstama. Još jedna od velikih prednosti je i veoma povoljna cena.

Koliko je zastupljena na našem tržištu:

U poslednje vreme PVC stolarija spada u najzastupljenije na našem tržištu. Ova stolarija ne zahteva farbanje jer je karakteriše visoka otpornost na razne vremenske uslove. Pored toga ima ramove izrađene sa ojačanjem od čelika i na taj način je sprečeno njeno deformisanje i uvijanje.

Za potrebe kuća i stanova najmanje se koristi aluminijumska stolarija. Ova vrsta sama po sebi mnogo je praktičnija za postavljanje na poslovnim objektima ili zgradama.

Pravo rešenje za Vaš dom su PVC prozori  vrata čime ste se osigurali na jako dug vremenski period.

Na koji način ukrasiti prozore:

Jedno od rešenja za ukrašavanje vaših prozora je postavljanje venecijanera. Uz njih se stvara posebna elegancija svakog prostora i deluju jako uredno. Mogu se naći u raznim bojama i teksturama. Ono što ih svakako krasi je funkcionalnost, jednostavno postavljanje i još jednostavnije korišćenje.

Adekvatnim postavljanjem i pravilnom upotrebom Vašem domu pružiće posebnu harmoniju.

Vrste materijala koji se koriste za njihovu izradu:

Šta je važno prilikom odabira venecijanera? Potrebno je pre svega odabrati odgovarajući materijal od kojih su izrađeni, a zatim obratiti pažnju na teksture i boje. Najbolje rešenje su svakako oni koji su izrađeni od aluminijuma ili bojenog srebra a izbegavati plastične koji estetski nisu adekvatni i pri tom skupljaju još više prašine nego obično.

Kako ih uklopiti u prostor:

Uređenje prostora podrazumeva i mnoga nepisana pravila kako bi od prostora izvukli njegov maksimum i načinili ga što boljim i lepšim. Kada su u pitanju venecijaneri i njihovo uklapanje potrebno je da se pre svega uklope sa materijalima koji preovladavaju u svakoj prostoriji posebno. Ako je reč o prostoru gde je prisustvo drveta u najvećoj meri najbolje je odabrati venecijanere sa teksturom prave kože maslinaste ili braon boje. Prostor će biti potpuno prefinjenog i modernog izgleda a možete se odlučiti i za venecijanere boje trešnje. Za male prozore koji su  u potkrovlju možete odabrati razne minijaturne venecijanere kao i njihove boje.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*