Udoban Krevet Za Miran San

Postoje razni načini kako da uredite Vaš dom a jedan od najlakših i najboljih rešenja je da se odlučite za nameštaj po meri. Uz nameštaj po odgovarajućim merama od različitih materijala, boja i teksture mogu se zadovoljiti ukusi svakog perfekcioniste i osoba koje teže ka savršeno uređenim i uklopljenim stvarima. U ovom slučaju, pruža se na prvom mestu što je i najvažnije mogućnost apsolutnog prilagođavanja dimenzija nameštaja sa Vašim prostorom. Ova varijanta može biti još pogodnija za ljubitelje maštovitosti i kreativnosti jer se svaka Vaša ideja može lako sprovesti u delo.

Kreveti na sprat

U nameštaj po meri spadaju kuhinje, plakari, razne police, komode, stolovi, kreveti i dr. Za svaki komad nameštaja možete birati vrstu materijala, boju i dezen. Kvalitet nameštaja zavisi pre svega od kvaliteta materijala kao i mehanizama koji se koriste u izradi.

Kreveti po meri:

Ukoliko je Vaš stambeni prostor dosta mali, idealno rešenje je da ubacite krevete na sprat. S obzirom da je ovakva vrsta kreveta vezana prvenstveno za decu i njihovo spavanje u njima, u njima mogu spavati i odrasli. Pored toga što su veoma korisni za male stanove i sobe vrlo često se mogu naći u hostelima, odmaralištima za grupne smeštaje, domovima i dr. Za izradu kreveta na sprat uglavnom se koristi puno drvo i njihove osnovne karakteristike su čvrstina i postojanost što je pravo rešenje podjednako i za odrasle i za decu. Svaki krevet na sprat ima zaštitnu ogradu koja sprečava da se padne sa kreveta a  prednost je u tome što se oni mogu rastaviti i koristiti posebno pa se na taj način na primer mogu opremiti dve manje dečije sobe.

Kreveti na sprat izrađeni su od prirodnog materijala što je veoma važno, mogu se čak i kombinovati u dve i više boja ukoliko se radi o krevetu za dečaka i devojčicu. S obzirom da su postavljeni jedan na drugi oni dosta štede prostor pa ostatak prostorije može poslužiti za razne dečije aktivnosti . Da bi se omogućilo penjanje na gornji krevet postavljaju se merdevine. Nije preporučljivo iz bezbednosnih razloga da deca mlađa od 5 godina budu na gornjem krevetu.

Bračni kreveti i francuski ležajevi:

Ovakva vrsta kreveta sastavni je deo svake spavaće sobe. Francuski ležajevi mogu se poručiti sa fiokama koje služe za slaganje i čuvanje raznih stvari. Za izradu kvalitetnog francuskog ležaja koristi se puno drvo i kao prirodan materijal predstavlja najbolje rešenje za Vašu spavaću sobu samim tim što se može jednostavno uklopiti sa ostalim elementima.

Tags: , , ,
Subscribe to Comments RSS Feed in this post

1 Responses

  1. Pingback: Dragana Nikolić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*