Idealan Nameštaj Po Meri Za Vaš Dom

Najbolji način da prilikom uređenja bilo kog prostora (da li je u pitanju poslovni ili privatni), napravite adekvatan raspored i sve maksimalno uklopite je ukoliko se odlučite za nameštaj po meri. Po Vašoj želji i meri mogu se izraditi kompletne kuhinje, američki plakari, kreveti, police, komode, šankovi i ostali komadni nameštaj, kancelarijski stolovi, ormari i dr.

Nameštaj Po Meri

Kako do kvalitetne kuhinje?

Kuhinja se u većini slučajeva svrstava u nešto kritičnije i komplikovanije prostorije prilikom uređenja u gotovo svakom domu. I pored toga što se na današnjem tržištu može naći bezbroj modela u najraznovrsnijim bojama, dezenima i teksturi sve češći je slučaj da se ona ne može adekvatno uklopiti u prostor kojim se raspolaže. S obzirom da je reč o centru Vašeg doma, mestu u kome se pored pripremanja hrane porodica okuplja zajedno sa prijateljima svakako da je važno sve od estetskog izgleda do funkcionalnosti. Upravo iz tog razloga su sve popularnije kuhinje po meri.

Sa proverenom i kvalitetnom firmom koja ima višegodišnje iskustvo u proizvodnji različitog nameštaja svaka Vaša želja može da se sprovede u delo. Ukoliko imate bilo kakvu ideju možete biti sigurni da će Vam je oni pretvoriti u stvarnost i gotov proizvod. U suprotnom svaka firma koja se ovim poslom profesionalno bavi u svakom trenutku može Vam pružiti savete i ideje stručnjaka i dizajnera koji će Vam u mnogome pomoći i svoju uslugu neće naplatiti. Pored toga u samom postupku naručivanja nameštaja po meri majstor će doći kod Vas, uzeti precizne mere i ponuditi Vam razna idejna rešenja – kuhinju od medijapana, punog drveta i sl. Što se tiče prednosti i onoga što je svakako najvažnije u ovom slučaju je to što se maksimalno koristi svaki milimetar prostora a pri tom dobija funkcionalna i lepa kuhinja.

Izrada kuhinja:

Izrada visokokvalitetnih kuhinja po meri od punog drveta zahteva upotrebu drveta takođe visokog kvaliteta koji nema čvorove. Drvo koje se koristi u izradi prolazi proces sušenja  za šta su namenjene profesionalne kompjuterizovane kondezacione sušare projektovane isključivo iz tog razloga.

Najveća pažnja nakon obezbeđenog kvalitetnog materijala i napravljenih njenih delova se posvećuje preciznom spajanju i lepljenju svakog kuhinjskog elementa posebno, i na taj način stvara garancija na dug vek trajanja.

Proces farbanja podrazumeva i profesionalne farbare a boje su u zavisnosti od Vašeg izbora i ličnog ukusa. U samom postupku farbanja nanosi se 3 sloja farbe a nakon svakog nanetog sloja obavezno se vrši fino brušenje.

Svaku kuhinju izrađenu po meri krasi nešto posebno. One mogu biti izrađene u svim mogućim stilovima od najmodernijih do najklasičnijih.

Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*