Nameštaj Po Meri

Ranije je važilo mišljenje da je nameštaj po meri stvar pretiža i luksuza koji nije bio dostupan svima, pogotovo devedesetih godina kada su ih novopečeni bogataši najvise izrađivali i na taj način pokušavali da se istaknu i skrenu pažnju na sebe,pa makar i neukusom. Danas je ta slika  promenjena, mada ima i dalje onih kojima je prva asocijacija baš taj kič sa kojima smo bili suoceni dok su iz dvorišta tek izgrađenih, velikih kuća iskakale razne životinje okružene pozlaćenim vratima i ko zna kakvim još utrašnjim detaljima.

Nameštaj Po Meri

Ipak treba napomenuti da su se danas stvari promnile i ovaj nameštaj je dostupniji nego ranije, a da ne govorimo o brojnim prednostima koje pruža. Tu se najviše misli na izradu nameštaja po ukusu klijenata , na originalanost, kvalitet, funkcionalnost, i na taj način mogućnost bolje iskorišćenosti prostora.

Opravdanost korišćenja nameštaja po meri

Kada imamo prostor koji nije u skladu sa standardima, tu se pre svega misli na prostorije sa niskim i visokim plafonima, kao i na adaptirana potkrovlja.

Takođe je pogodan za izradu tzv. američkih plakara, odnosno za izradu palkara od zida do zida.

Kada imamo korisnike čija visina ne pripada onim fabrički masovnim standardima, tj, izrazito visoke ili izrazito niske ljude, pa im se mora prilagoditi nameštaj. To su uglavnom kreveti koju si ili premali ili preveliki i veoma neudobni, pa je na taj način izrada nameštaja po meri pravo rešenje. Naravno treba napomenuti da se ovde ne govori o deci, jer izrada dečijeg nameštaja spada u posebnu kategoriju.

Ukoliko se klijentu ne dopada ništa od ponuđenog na tržištu i ukoliko je spreman da izdvoji nešto više novca, može naručiti izradu nameštaja po meri koji mu odgovaraju i estetski i kvalitetom. On se može osloniti na već viđena rešenja i kombinovati ih, misli se na vrstu nameštaja, dizajn, vrstu materijala koje će koristiti za njegovu izradu, veličinu i sve da bi se ostvarila vizija idealnog prostora u kome boravi.

Ne treba zaboraviti ni baštenski nameštaj koji pri izradi, pored zadovoljavajućeg izgleda i kvaliteta koji pruža, može biti i jeftiniji od onog koji se nudi u velikim prodajnim objektima.

Naručivanje po meri nalazi kupce bez obzira na sve veću i različitu ponudu fabčki izrađenog nameštaja, pogotovo američkih plakara, specijalnih komada, stilskog nameštaja, kuhinja i to najviše zbog mogućnosti koje nudi korisnicima u pogledu originalnosti i funkcionalnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*